Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari în Guvernul Cioloș: Nu poți conduce o țară după Facebook! Fiecare face cum știe!/SURSE

gov.ro
dacian ciolos

În ultimele săptămâni în Guvernul Cioloș a fost un permanent dute-vino. Mai mulți membri ai Cabinetului, anunțați ca fiind mari specialiști au fost aruncați că niște măsele stricate din Palatul Victoria din diverse motive care mai de care mai ciudate.

Vezi și: EXCLUSIV: Cătălin Predoiu, dezvăluire NEAȘTEPTATĂ despre Victor Ponta

Unul din cei care au plecat rupe tăcerea și susține sub protecția anonimatului că Guvernul condus de Dacian Cioloș e de fapt o ”adunătură de oameni de toate categoriile”.

Nu există nici o logică în felul în care a fost alcătuită echipa. Eu de exemplu am fost sunat după ce alți câțiva au refuzat și mi-a spus că dac refuz și eu să vin în Guvern are o mare problemă. Am acceptat doar din cauza asta.”, a spus ex-ministrul pentru STIRIPESURSE.RO

Întrebat dacă e cumva o problemă de mod de conducere, de abordare a problemelor, fostul membru al Cabinetului susține că:

Dacian Cioloș nu e un om rău, dar e foarte foarte influențabil. Una stabileam eu cu el și alte rămânea până dimineață. Am auzit asta și de la alți colegi ai mei. Cauza? O spun fără nici un fel de reținere - stă prea mult pe Facebook. Nu poți conduce o țară după Facebook! Fiecare ministru face cum știe și asta o puteți observa cu ușurință din scandalurile care au fost până acum. Nu există nici un fel de armonizare între miniștri, ca să nu mai spun de partea înclinată spre PSD care e stat în stat”, mai susține acesta.

Ex-ministrul e de părere că și alți membri ai Guvernului lui Cioloș vor alege să plece din cauza instabilității și amatorismului din cadrul Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.