Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru PSD: Curtea de Apel Bucureşti a aprobat înfiinţarea unui partid 'clonă'

PSD
PSD sigla

Partidul Social Democrat are noi probleme, care ar putea duce la pierdea unor voturi din cauza confuziei. Curtea de Apel Bucureşti a aprobat, marţi, 27 noiembrie, înfiinţarea Partidului Social Democrat Independent.

"Tip solutie: Schimbat total

Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimba in tot sentinta apelata, astfel: Admite cererea. Acorda personalitate juridica Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.). Dispune înregistrarea in registrul special a Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.), in conditiile Statutului Partidului depus la data de 26.11.2018. Definitiva", se arată în decizia CAB.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluire-surpriză a unui preot: Ce regretă cel mai des românii pe patul de moarte

Partidul Social Democrat Independent a fost respins iniţial de Tribunalul Bucureşti, însă decizia a fost atacată la Curtea de Apel, iar petenţii au avut câştig de cauză. Noua formaţiune politică a fost reprezentată de Marian Leonard Petre, Loredana Ionela Zidărescu şi Eduard Puşchin.

Partidul Social Democrat Independent din România (prescurtat PSDI) a mai existat ca partid politic. A fost înființat în mai 1946 de către o parte din foștii membri ai Partidului Social Democrat care părăsiseră PSD după congresul din decembrie 1945, neacceptînd alianța cu Partidul Comunist Român hotărîtă la congres. Conducătorul partidului a fost Constantin Titel Petrescu, fost lider al Partidului Social Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.