Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul şef al DIICOT refuză să spună cum evoluează ancheta privind acuzaţiile de trafic de persoane, legată de Dincă

felix banila

Procurorul şef al DIICOT Felix Bănilă a făcut, vineri, a doua declaraţie publică, pe tema cazului de la Caracal în care este inculpat Gheorghe Dincă.

În faza sa incipientă cauza a fost deschisă pentru suspiciuni de trafic de persoane, faptă ce atrage fără dubiu competenţa Direcţiei.

Citeşte şi: DIICOT: Soția lui Dincă, verificată pentru complicitate la omor / Urmărirea penală, extinsă pentru profanare de cadavre în cazul Caracal

Propunerea de arestare preventivă făcută pe numele lui Gheorghe Dincă de procurorii DIICOT Craiova a fost pentru această faptă.

Întrebat vineri cum evoluează ancheta pentru această acuzaţie faţă de Gheorghe Dincă, magistratul a refuzat să ofere vreo lămurire, toate referirile sale din timpul declaraţiei oficiale fiind cu privire la cercetările derulate pentru fapte de omor sau complicitate la această faptă.

Acesta nu a răspuns nici la întrebarea jurnaliştilor care i-au cerut să spună de ce DIICOT este competentă să cerceteze fapte de omor.

Astfel, până la momentul difuzării acestei ştiri, informaţiile despre o potenţială grupare de trafic de persoane care fie îl coordona pe Gheorghe Dincă fie pe care Dincă ar fi iniţiat-o nu au parvenit în sfera publică, deşi cazul este instrumentat de Direcţie in virtutea acestei infracţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.