Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Producătorul de utilaj petrolier Uztel Ploieşti a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei - Compania vrea să instaleze panouri fotovoltaice

www.newsweek.com
panouri solare

Uztel Ploieşti, producător de utilaj petrolier, a avut anul trecut pierderi de 11,6 milioane lei şi o cifră de afaceri de 35,27 milioane lei, potrivit indicatorilor aprobaţi în Adunarea Generală a Acţionarilor, potrivit news.ro.

Cheltuielile totale în 2020 s-au ridicat la 45,78 milioane lei.

De asemenea, compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri mai mare cu 2% faţă de anul trecut, de 36,06 milioane lei şi vrea să atingă un profit net de 88.600 lei.

Compania şi-a planificat pentru acest an investiţii de 5,7 milioane lei. Din total, 1,2 milioane lei vor fi investite în montarea unui sistem fotovoltaic pentru producerea de energie electrică pentru consum propriu.

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

Alte 2,35 milioane lei vor fi investite în creşterea productivităţii prin implementarea de noi tehnologii de fabricaţie.

Uztel Ploieşti avea la finalul anului trecut 412 angajaţi şi pentru sfârşitul acestui an şi-a bugetat un număr mediu de 280 de angajaţi.

Uztel Ploieşti are o capitalizare de 7,35 milioane lei şi este deţinută de Asociaţia Uztel Ploieşti. Între septembrie 2010 şi martie 2017 compania s-a aflat în insolvenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.