Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profilul criminalei de la Mangalia. Concluzii dure: 'Nu există urme de regret / Numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare'

Sursa Foto: Captură Dobrogea TV
Loredana crima mangalia

A trecut aproximativ o săptămână de când trupul neînsuflețit al Alinei a fost găsit sub o bancă, într-un parc din Mangalia. Principala suspectă, prietena victimei, și-a recunoscut fapta, iar psihologii au terminat raportul psihologic al Loredanei. Modul în care a acționat este comparat cu comportamentul criminalilor în serie sau al unui psihopat.

Criminala se află acum în arestul poliției, unde a fost vizitată și de mama sa. Tânăra i-a spus acesteia că ar regreta că și-a ucis prietena, însă psihologii sunt de o altă părere. Psihologul care a vorbit cu Loredana a fost uimit de discuția pe care a avut-o cu aceasta și a cerut o expertiză psihiatrică la București.

Psihologul care a vorbit cu ea a scris în raport că Loredana nu regretă crima, ci doar minează acest fapt pentru a primi o pedeapsă mai mică. Mai mult decât atât, el spune că criminala s-a uitat în ochii prietenei sale în timp ce aceasta murea.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă pentru Cancan.ro.

Criminala Alinei are profil de psihopat

Psihologul care a discutat cu criminala de 18 ani spune că aceasta are un profil de psihopat, nu de un om cu probleme psihice. Legat de modul în care și-a privit prietena în ochi atunci când aceasta își dădea ultima suflare, specialistul spune că doar criminalii în serie își privesc victimele cum mor.

„Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze. Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie. Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie. Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, au dezvăluit aceleași surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.