Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în țară și în Capitală

meteo

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, dar dimineaţa va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Maximele însă cresc, vor fi între 23-24 de grade în depresiuni şi 30 de grade la Drobeta Turnu Severin şi se vor apropia astfel de normele climatologic specifice acestei perioade. Seara în regiunile nordice, izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări la munte.â

În Capitală, vremea va fi predominant însorită, dar dimineaţa va fi răcoroasă. Maxima zilei va fi de 26...28 de grade, transmite Realitatea Tv.

Gabriela Firea răspunde criticilor. Primăria a donat 3 milioane de euro pentru Catedrală

Marile puteri, întâlnire la cel mai înalt nivel: Se decide soarta zonelor de război

Luni va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul ţării la Suceava și 32 de grade în sud la Drobeta Turnu Severin, Giurgiu. În regiunile sudice cerul va fi variabil mai mult senin, în timp ce în restul ţării se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, mai ales la munte, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

În Bucureşti, vremea se va menține predominant însorită și va continua să se încălzească uşor, devenind normală din punct de vedere termic. Dimineaţa, 11-12 grade mai putin in zona preoreseneasca, spre 8 grade. Maxima zilei, 31-32 de grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.