Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo de ULTIMĂ ORĂ pentru Capitală - Sunt așteptate ninsori, ploi și polei

wallup.net
meteo anotimpuri vreme

Meteorologii au emis luni o prognoză specială pentru Bucureşti, anunţând ninsori, ploi și polei, dar și temperaturi minime între -5 și - 3 grade. Miercuri se încălzește și se vor înregistra 7 grade.

Potrivit meteorologilor, de luni seară până marți dimineață cerul va fi temporar noros în Capitală, vântul va sufla slab până la moderat și se poate forma ceață, mai ales în zona preorășenească. Temperatura minimă va fi cuprinsă între -5 și -3 grade.

Începând de marți dimineață până marți seara, vremea va fi în general închisă și vor fi precipitații sub formă de ninsoare, iar spre seară, cu tendință de transformare în lapoviță și ploaie. Vântul va sufla moderat, cu viteze de până la 35 km/h. Temperatura aerului nu va depăși valorea de -1 grad.

De marți seara până miercuri dimineață vremea se menține în general închisă și vor fi precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sulfa în general slab. Temperatura aerului, treptat va crește ușor, astfel că miercuri dimineața se vor înregistra 1 - 2 grade.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice

Până miercuri seară, vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu viteze de până la 30 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.