Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program modificat pentru Camera Deputaților

camera deputatilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, afirmă că modificarea programului forului legislativ pe care îl conduce pentru ultima sesiune parlamentară din actuala legislatură, respectiv luni şi marţi şedinţele de plen, şi nu luni şi miercuri, aşa cum a fost până în prezent, s-a făcut pentru ca deputaţii să fie mai eficienţi.

"Am modificat programul pentru a fi mai eficienţi şi pentru ca să aibă posibilitatea, colegii, să participe luni şi marţi la plen, iar miercuri şi joi, la comisii. Aceste comisii trebuie să aibă cinci zile până când rapoartele să intre în dezbaterea plenului, în săptămâna următoare. Datorită calendarului şi datorită alegerilor, cred eu că Parlamentul va fi eficient până undeva în 20 octombrie. Apoi urmează perioada de campanie şi aşa mai departe", a declarat vineri, pentru AGERPRES, Florin Iordache.

Citește și: Atanasiu: Ori tehnocraţi, ori politicieni

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit că în această sesiune parlamentară, începând de săptămâna viitoare, parlamentarii vor lucra luni după-amiază şi marţi în plen, iar marţi, la ora 13,00, vor da votul final pe proiectele de lege dezbătute. Marţi după-amiază, miercuri şi joi deputaţii vor lucra în comisii, iar vineri vor avea activitate în teritoriu.

Până acum, deputaţii lucrau luni şi miercuri în plen, cu vot final miercuri, iar marţi şi joi în comisii.

Potrivit unor surse parlamentare, acest program a fost preferat pentru ca deputaţii să stea mai mult în teritoriu, alături de electorat, având în vedere că urmează campania electorală, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.