Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROIECT - Se cere INTERZICEREA educației sexuale în școli/ DOCUMENT

În plină campanie electorală, PSD lovește cu un proiect care prevede interzicerea educației sexuale în școli. Proaspăt revenit în PSD, deputatul Ninel Peia, este inițiatorul legii pentru ”Inocența Copilăriei”, care dorește interzicerea educației sexuale în școli.

Vezi și: BOMBĂ ALIMENTARĂ: Cancerul din farfuriile românilor

”Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela că tot mai multe fetiţe de 11 ani merg deja la psiholog ca să-şi trateze problemele din dragoste, sau că prin educaţia sexuală predată unor copii între şase şi zece ani vor fi salvate, ulterior, vieţi omeneşti prin adoptarea unor soluţii contraceptive corecte, în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, ponografia, prozelitismul LGBT şi incitarea la punerea în aplicare a diverselor forme de sexualitate deviantă.

Există deja şcoli unde copile de 10 ani pleacă ruşinate de la aceste „cursuri”, sunt băieţi care nu mai înţeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel şi nu pentru Diana. Aceste vlăstare cărora le dorim cele mai bune lucruri şi o viaţă împlinită, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizaţi de informaţii care nu sunt, nu au fost şi nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viaţa fiecăruia care a fost binecuvântată cu miracolul inocenţei.

De asemenea, sunt perfect conştient că unii copii se dezvoltă din punct de vedere sexual mai repede decât alţii şi poate au nevoie de îndrumări specifice.  În acest caz, decizia trebuie să aparţină părinţilor sau tutorilor pentru ca tânărul sau tânăra să participe la cursuri de informare sexuală. Dar, încadrarea tuturor copiilor de o anumită vârstă la astfel de „educaţie”, în masă, fără discernământ, poate marca un suflet mai plăpând pentru întreaga sa viaţă. Cu ce este de vină un astfel de copil pentru a-i îngrădi şansele unei dezvoltări fireşti, în limitele normalităţii şi a bunului simţ comun? Va plăti oare „dascălul” pentru aceste traume? Nu, plata o vor face mai întâi părinţii şi apoi amărâtul de copil a cărui viaţă va fi mereu alta decât cea pe care o merită.

Deşi  nu este în mod explicit stipulat niciunde, felul acesta de a face educaţie se cheamă, în plan internaţional, „Educație Sexuală Comprehensivă” sau CSE, în limba engleză. Ei bine, acest CSE a devenit duşmanul părinţilor din lumea întreagă, şi acum a sosit rândul nostru pentru a ne încadra în această minciună colectivă. Multe studii de peste hotare arată că o astfel de abordare nu a ferit pe nimeni de nimic, în schimb a dus la începerea vieţii sexuale mai devreme, cu implicaţiile de rigoare, fără vreo îmbunătăţire vizibilă în plan social. Mai mult, excesul de sexualitate prezent în mass-media  a făcut să crească numărul atentatorilor sexuali minori. Căile internetului fac deja mult rău în această direcţie, de ce trebuie să legitimăm “uciderea inocenţei” încă de la vârsta când maimuţoii de pluş încă sunt prietenii cei mai buni ai copiilor?”, arată deputatul Ninel Peia.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.