Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul unei Românii curate: PSD, interzis, complicii Satanei de Teleorman, scoși din politică!

Dragi prieteni, eu cred că masacrul din 10 august a convins pe toată lumea de bună credință că PSD nu-i un partid politic, cu care interacționezi după regulile democratice.

Indivizii sunt niște hoți. Ne-au intrat în casă, ne-au băgat mâna în buzunar și, când am protestat, au pus „organele statului” – slugile lor, înarmate cu o bâtă – să ne rupă oasele. Iar acum recită, fariseic, piesa: „Fără încrâncenare! Să fim uniți! Toți suntem români!”.

Eu unul nu mă voi înfrăți niciodată cu Satana de Teleorman! Poate el se crede „român”, dar eu spun că, deși s-o fi născut în această țară, nu reprezintă cu nimic un popor harnic, cinstit și inventiv. Satana de Teleorman înseamnă pelagra societății, hoții și criminalii.

Mai mult, vă spun că toți cei din PSD sunt complicii Satanei de Teleorman, formează un grup infracțional și, de aceea, tot partidul trebuie dizolvat.

Eu și un grup de români din Diaspora, printre care doamna Irina Chicoș, ducem deja o luptă legală pentru desființarea acestei bande. Tribunalul București a acceptat să judece cererea noastră. Mai mult, tribunalul a acceptat să trimită la CCR legea partidelor, care restrânge dreptul oricărui cetățean de a cere dizolvarea unui partid în spatele căruia se ascunde o structură banditească.

M-aș fi așteptat ca, măcar acum, opoziția parlamentară să se miște și să propună modificarea legii partidelor, astfel încât să deschidă calea contestării PSD în instanță și dizolvării acestei grupări infracționale. Deocamdată, nimic! Încă mai sper ca procurorul general Augustin Lazăr să își exercite atribuția legală și să ceară și el, în instanță, desființarea PSD – așa cum legea îi dă dreptul să facă.

Înțeleg că și opoziția parlamentară, dar și alții, au următoarea obiecție: dacă desființăm, azi, PSD, mâine se reînființează și n-am făcut nimic! E complet fals! Dacă PSD este, azi, desființat, pierde subvenții de la stat de zeci de milioane de lei, sedii și alte resurse. Sunt convins că mulți primari captivi banilor de la ministerul Dezvoltării, vor migra imediat.

În plus, eu sunt convins că putem reactiva/ rescrie/ adapta punctul 8 al Proclamației de la Timișoara și, având în vedere răul pe care l-au făcut țării toți complicii din PSD ai lui Dragnea, să li se interzică ca, un număr de ani, să mai poată candida și să fie aleși. Legea trebuie să fie simplă și clară simplu: „Se interzice tuturor membrilor guvernelor Grindeanu, Dăncilă și Tudose, precum și ai Biroului Executiv Național al PSD, să candideze și să fie aleși pe o perioadă de cinci ani (sau zece ani). Aplicarea acestei prevederi nu înlătură răspunderea penală individuală”!

Nu se poate ca Satana de Teleorman să ne sfideze în față, după agresiunea din 10 august, iar predecesorul său, Ion Iliescu, să se bucure liniștit de pensie, după masacrul din 13-15 iunie 1990!

Noi, adică eu și prietenii mei din Diaspora, ne batem, acționăm, nu ne văităm că nu se poate face nimic. Îi invit pe toți românii să ni se alăture: împreună putem scoate PSD în afara legii!

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.