Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pronosticul lui Rareș Bogdan pentru locale și europarlamentare, după ultimul sondaj de opinie

Facebook/ Rares Bogdan
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-a arătat, miercuri seară, extrem de încântat de intenția de vot de care se bucură PNL și PSD în ultimul sondaj de opinie și crede că la europarlamentare alianța va obține majoritatea mandatelor, în timp ce la locale dominația PNL și PSD va fi și mai puternică, cu 80% din mandate câștigate.

„Procentul de 44% (la alegerile europarlamentare, n.red.) pe care îl are alianța astăzi în cercetările sociologice este mai mult decât îmbucurător având în vedere că nu am început campania. La 44%, după redistribuire, numărul de mandate sare de 50%, adică obținem 17 mandate pe care ni le dorim minime la Parlamentul European", a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

„Părerea mea, luați-o ca pe o chestiune personală, nu ca o asumare a coaliției, este că vom obține 19-20 de mandate după redistribuire”, a adăugat acesta, despre alegerile europarlamentare.

Pronostic pentru alegerile locale

În ceea ce privește alegerile locale, Rareș Bogdan crede că PNL și PSD vor controla autoritar administrația publică locală.

„Ceea ce se întâmplă este situația cu aleșii din 1250 de comune, din peste 100 de orașe pe care le PNL, din 17 președinți din consilii județene, respectiv 15 mari reședințe de județ. PSD, în cealaltă parte are 20 de președinți de consilii județene, are undeva la 1400 de primari și undeva la 13-14 reședințe de județ. Dacă lucrurile arată înainte de 3 luni de la alegeri așa părerea mea este că nu va face altceva decât să creștem acel procent pe lista comună, iar la locale PNL va lua un scor spre 30, iar PSD va sări de 30%, adică vom deține împreună undeva la 80% din administrațiile locale din România", a spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.