Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proprietarul APS își vinde acțiunile la Rapid București

Radu Pop
Agerpres.ro
Stadion Rapid-Giuleşti

Antreprenorul și investitorul ceh, Martin Machoň, a deținut 49% din clubul de fotbal din 2018. Acum, pachetul de acțiuni al lui Machoň va fi cumpărat de Victor Angelescu, care va deveni proprietarul majoritar al clubului, anunță reprezentanții companiei APS.

În timpul celor 4 ani de colaborare a lui Machoň cu Rapid București, clubul a reușit să revină în topul ligii de fotbal din care fusese retrogradat după colapsul financiar din 2016. Rapid București a promovat în perioada cât Machoň a fost acționar al clubului din liga a treia în Liga 1, în doar patru ani.

„Martin Machoň nu a fost direct implicat în conducerea clubului, motiv pentru care, după ce Rapid a promovat în prima ligă, investitorul a decis să-și vândă acțiunile.” Se spune într-un comunicat emis de reprezentanții acestuia.

„Ambele părți au căzut de acord să nu comenteze termenii tranzacției. Machoň nu plănuiește, momentan, nicio investiție în industria sporturilor și vrea să se concentreze pe dezvoltarea companiei APS România.”, se mai spune în comunicat.

„Dezvoltarea Rapid București de-a lungul ultimilor patru ani a fost o mare provocare, însă a susținut totodată și creșterea brandului APS România. Le dorim Rapidului și lui Victor mult noroc în această nouă etapă din istoria clubului și așteptăm cu nerăbdare să vedem echipa la cel mai înalt nivel al competițiilor europene”, a mai declarat Martin Machoň, CEO APS Group.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.