Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protagoniştii unei petreceri la iarbă verd de Paşte au fost amendaţi de poliţişti

gratar

Un număr de 12 persoane, care au ieşit, de Paşte, la iarbă verde, au fost amendate de poliţiştii din Piatra-Olt, după ce unul dintre participanţi a transmis pe Facebook imagini de la petrecerea de pe pajişte, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, persoanele amendate, bărbaţi şi femei, au vârste între 14 şi 48 de ani, iar valoarea totală a amenzilor aplicate pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare este de 24.000 lei.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

"Având în vedere imaginile difuzate pe o reţea de socializare, în care un grup format din mai multe persoane încalcă măsurile impuse de starea de urgenţă, facem următoarele precizări: poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Piatra-Olt s-au autosesizat şi au identificat 12 persoane care, la data de 19 aprilie, au încălcat dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, nerespectând distanţarea socială în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19", a precizat IPJ Olt.

Cele 12 persoane amendate nu erau în izolare la domiciliu sau în carantină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.