Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest la Primăria Brașov: Sportivii de la Secția de Polo a Coronei Brașov i-au cerut socoteală primarului care îi aruncă în stradă VIDEO

Protest în urmă cu puțin timp al sportivilor de la Secția de Polo a Clubului Corona Brașov după ce Primăria și-a anunțat intenția de a renunța la această secție. Decizia a picat ca o lovitură pentru sportivii secției care aveau sanza să ajungă anul acesta pe podium, aspirând la locul al treilea. Mulți dintre poloiștii de la Corona urmau să intre la seniori, dar acum se văd puși pe liber fără nicio explicație. Sportivii și antrenorii lor s-au adunat în fața primăriei pentru a-i cere explicații primarului. Acesta nu a avut nicium răspuns mulțumitor pentru poloiștii de la Corona care au plecat din fața Primăriei fără niciun răspuns, potrivit brasovstiri.ro.

Consilierul local Cristian Macedonschi a reacționat imediat și-a acuză pe prinar că distruge sportul brașovean. Macedonschi îi reproșează primarului că a distrus fotbalul brașovean, echipa de handbal, iar acum închide și secția de polo care avea rezultate foarte bune.

„Primarele George Scripcaru, după ce ai distrus fotbalull și handbalul brașovean a sosit timpul să distrugi secția de polo!

Citește și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului

Dar nu ti-e rușine să-ți bați joc de sportul brașovean și de destinele tinerilor brașoveni. Aceștia s-au înscris la acest sport fiindcă le-ai promis un proiect pe 5 ani iar unii dintre tineri deja jucau în echipa de seniori iar alții se pregăteau să intre în echipa mare.

Chiar nu ți-e rușine sa-ți bați joc de ei?

Și tu mai speri să fii ales?

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

Brașovul avea șansa sa ajungă anul acesta pe podium, pe locul 3, iar tu decizi să închizi secția!

Îl invit pe domnul Călin Găvruș președintele Federației Române de Polo pe apă (FRP) să vină la Brașov să soluționeze această situație!

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,

Cristian Macedonschi”, l-a mustrat consilierul local pe primarul care a decis închiderea secției.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.