Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ProTV bate orice RECORD: cea mai mare audiență din istoria României

ProTV a reușit o perfomanță în luna martie a acestui an, când a bătut recordul absolut de audiență pentru televiziunea din România. De asemenea, cei de la ProTV au bătut un alt mit care arăta ca cele mai mari audiențe se obțin la marile evenimente sportive.

Citește și: SURSE - Crapă nervii în ALDE: noile jocuri între Constantin și Tăriceanu

În luna martie 2017, Pro TV a obţinut cel mai bun market share înregistrat de un post de televiziune românesc din istoria măsurată a audienţelor, atât în prime time, cât şi pe parcursul întregii zile, anunță reprezentanții postului, informează Paginademedia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV și-a depășit propriul record de audiență pe parcursul întregii zile, înregistrat din luna decembrie 2002, când a obținut o medie 4.4 puncte de rating și 23.6% share, anunță reprezentanții postului TV.

Astfel, în luna martie 2017, Pro TV a înregistrat o medie de 4,5 puncte de rating și 25,5% share pe parcursul întregii zile, în timp ce Antena 1, de pe locul al doilea, a înregistrat 2,8 puncte de rating și 15,6% share.

Cifre bune și în prime-time (19.00 - 23.00), în martie 2017, când postul a obținut pe targetul comercial, 11 puncte de rating și 29.7% share, în timp ce Antena 1 a avut poziția a doua, cu 6.4 puncte de rating și 17.2% share. Recordul de market share în prime time pe targetul comercial era deținut tot de Pro TV, cu o medie de 28.8%, rezultat obținut în martie 2014.

Printre programele care au contribuit la recordul de market share înregistrat de Pro TV în luna martie 2017 pe targetul comercial se numără Românii au talent, care a obținut luna trecută, cu cele 5 ediții difuzate, o medie de 20.6 puncte de rating și 54.1% share și Las Fierbinți, cu 10 episoade difuzate în luna martie și o medie de 13.0 puncte de rating și 33.7% share pe targetul comercial.

Totodată, cu cele 31 de difuzări din luna martie, Vremea – Știrile Pro TV 19 a obținut o medie de 11.4 puncte de rating și 30.9% share, Știrile Pro TV din Sport 19 au înregistrat o medie de 11.3 puncte de rating și 32.7% share, iar Știrile Pro TV 19, prezentate de Andreea Esca în timpul săptămânii, au adus o medie de 10.3 puncte de rating și 33.8% share pe segmentul publicului comercial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.