Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PS Teofil de Iberia a participat la întronizarea Mitropolitului Visarion al Spaniei

basilica.ro
PS Teofil de Iberia Mitropolitul Visarion al Spaniei Patriarhia Ecumenică

Preasfințitul Părinte Teofil de Iberia, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei, a participat sâmbătă la întronizarea Mitropolitului Visarion al Spaniei și Portugaliei și Exarh al Mării Mediterane – Patriarhia Ecumenică.

Ceremonia a avut loc în Catedrala Mitropolitană „Sfântul Andrei” și „Sfântul Dimitrie” din Madrid, începând cu orele 13:00, scrie Basilica.ro.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Delegat Patriarhului Ecumenic a fost Înaltpreasfințitul Părinte Maxim, Mitropolitul Elveției.

Au asistat: Cardinalul Carlos Osoro Sierra, Arhiepiscop de Madrid, Carlos Lopez Lozano, Episcopul Anglican de Spania, reprezentați ai Corpului Diplomatic al Greciei, Ciprului și Spaniei, clerici și credincioși.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

Înaltpreasfinția Părinte Visarion a fost ales în demnitatea de mitropolit de Sinodul Patriarhiei Ecumenice în data de 14 Ianuarie 2021. A fost hirotonit de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu în data de 25 Ianuarie 2021, în Biserica Sfântul Gheorghe din Fanar.

Citește și: Dan Barna: ‘Această coaliție va trece România prin criză, indiferent de aceste manifestări huliganice care vor fi sancționate’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.