Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a preluat întreaga conducere a Primăriei Sectorului 4

Dan Bogdan Delegeanu

Inginerul Dan Bogdan Delegeanu este începând de azi noul viceprimar al Primăriei Sectorului 4, prin votul acordat astăzi, 22 martie, de consilierii locali, după demisia viceprimarului Ştefan Spiridon, membru ALDE.

“Prin votul de astăzi, PSD are o echipă şi mai puternică în conducerea Primăriei Sectorului 4. Programele noastre de investiţii (reabilitarea termică a blocurilor, a străzilor), proiectele de infrastructură, campania de curăţenie, problemele legate de Pasajul din Piaţa Sudului, solicitările evacuaţilor şi noile programe sociale vor avea în inginerul Delegeanu, fost viceprimar al sectorului 4, în perioada 2000-2004, un administrator cu experienţă,” a declarat Daniel Băluţă, preşedintele sector 4 şi primar al acestui Sector. “El va prelua o parte din responsabilităţi.”

PSD reprezintă o forţă în administraţia locală. Cetăţenii vor avea încă un interlocutor cu expertiză. “Dan Bogdan Delegeanu este un partener loial şi un manager cu experienţă, care ni se alătură de azi în echipa administrativă. În timp ce alţii promit, noi facem deja,” a comentat Daniel Băluţă, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.