Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a trecut la următorul nivel în 'războiul' cu 'statul paralel': Ce site și-au creat social-democrații pentru a-i ataca pe Kovesi și pe protestatari

www.revista22.ro
site statul paralel

Dupa aparitia site-ului statulparalel.ro, care ironizeaza grupul intens mediatizat de social-democrați, și-a făcut apariția și domeniul statulparalel.com, înregistrat de PSD, mai precis de Ionuț Ciubotariu, care a conceput softul de raportare a rezultatelor din secțiile de votare prin SMS, martor în "Dosarul Referendumul".

"Registrant Name: Ionut Ciubotariu / Registrant Organization: Partidul Social Democrat / Registrant Street: Soseaua Kiseleff Nr. 10", se poate observa în urma unei căutări pe site-ul godaddy.com, anunță Hotnews.ro.

Citește și: Gregorian Bivolaru vorbeste despre Dacian Cioloş, Monica Macovei şi Andreea Marin: DEZVĂLUIRI INCENDIARE făcute de liderul MISA / VIDEO

Pe StatulParalel.com sunt publicate articole care sustin teoria lansata de Liviu Dragnea si Călin Popescu Tăriceanu, potrivit careia exista forte oculte din Justitie, politica si servicii secrete care conspira pentru distrugerea PSD si ALDE.

Citește și: Un consultant politic aruncă 'BOMBA': 'Social-democrații pun la cale mătrăşirea lui Dragnea'! Ce spune despre miting-ul dorit de PSD

In deschiderea site-ului: un articol in care este atacat creatorul site-ului statulparalel.ro, un "activist #rezist care lupta contra 'hotiei si coruptiei" dar care "a fost executat de doua ori pentru neplata taxelor si impozitelor".

In rest, principalele subiecte sunt legate de Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, dar sunt prezente si articole care sustin intentia PSD de a modifica legile justitiei, prin citate din judecatoarea Gabriela Baltag sau Dana Garbovan, de la UNJR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.