Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD aruncă 'GREII' în lupta pentru Parlament, la Ilfov: Daniel Ghiță, campion al greilor în K1, deschide lista la Camera Deputaților

Daniel Ghiță

Organizația județeană Ilfov a Partidului Social Democrat a depus azi, la Biroul electoral de circumscripție, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Pe primul loc la Camera Deputaților se află luptătorul Daniel Ghiță (39 de ani), multiplu campion național, european și mondial la kick-boxing, iar pe locul al doilea David Alexandru Burghiu (35 de ani), un tânăr manager de succes.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Convins să se implice și în lupta politică de Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, Daniel Ghiță este sigur că va putea, și din această poziție, să-i facă mândri pe conaționalii săi.

Un luptător și pentru proiectele care vizează protejarea mediului, Daniel Ghiță s-a alăturat echipei PSD Ilfov după ce, la propunerea primarului Florentin Pandele, Consiliul Local Voluntari a adoptat în acest an un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor legale pentru declararea tuturor pădurilor situate pe raza teritorial-administrativă a orașului arii naturale protejate.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Daniel Ghiță a apreciat în mod deosebit această inițiativă pentru mediu și nu a ezitat atunci când primarul orașului Voluntari i-a propus să candideze pe primul loc la Camera Deputaților din partea PSD Ilfov.

La rândul său, Alexandru Burghiu este decis să-și pună în slujba locuitorilor din zona metropolitană București Ilfov experiența acumulată în ultimii ani ca administrator special al RADET și apoi ca director general al companiei Termoenergetica SA.

Citește și: Tăriceanu: ‘Pe 6 decembrie avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban’

Alexandru Burghiu a reușit să înlocuiască, în timpul mandatului său la Termoenergetica SA, cea mai mare cantitate de țeavă, comparativ cu toți predecesorii, din 1990 până în prezent.

Lista pentru Senat este deschisă de Alfred Laurențiu Mihai, un economist în vârstă de 39 de ani, cu o bogată experiență dobândită atât în mediul privat, cât și în administrația publică. În perioada 2014-2016, el a activat ca senator de București.

Citește și: BOR, demers pentru organizarea pelerinajului de Sfântul Dimitrie! Solicitare către Nicușor Dan

Candidații PSD Ilfov reflectă întru totul noua abordare a PSD, de a se prezenta în alegeri cu oameni competenți, dedicați și fără niciun fel de probleme în justiție.

Listele complete de candidați ai PSD Ilfov sunt următoarele:

Senat:

Mihai Alfred Laurențiu Antonio

Iordache Viorel

Bolintineanu Gheorghe

Tudor Mariana

Citește și: Gabriela Firea îl spulberă pe Nicușor Dan: ‘Ar trebui să își rezolve starea de incompatibilitate și de duplicitate, în dubla calitate pe care o are acum, în procesele pe care le-a intentat Primăriei Municipiului București’

Camera Deputatilor

Ghiță Daniel

Burghiu David Alexandru

Coman Ion Tudor

Tudorie Violeta

Șovar Victor Cristian

Văsii Alexandru Bogdan

Stancu Alexandru George

Citește și: După ce s-a aprobat protocolul între Biserică și Primărie, Jandarmeria Română reacționează! ‘Apelul nostru’ .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.