Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD atacă cu un candidat puternic în fieful lui Piedone. PNL are meci greu la Sectorul 1 (Surse)

g4media.ro
Cristian Popescu Piedone

Coaliţia de guvernare analizează marţi varianta ca PNL să aibă candidatul la Primăria Sectorului 1, iar PSD candidaţii la Sectoarele 2 şi 5, au precizat surse politice. În privinţa medicului Cătălin Cîrstoiu, acesta nu se va înscrie în niciun partid şi va candida ca independent susţinut de cele două partide.

Liderii coaliţiei discută la Palatul Victoria variantele de candidaturi comune pentru primăriile de sectoare, după ce au decis deja candidatul comun la Primăria Generală, în persoana independentului Cătălin Cîrstoiu.

De altfel, medicul a şi venit la şedinţa coaliţiei care are loc la Palatul Victoria. Astfel, liberalii ar urma să dea candidatul pentru Primăria Sectorului 1, în timp ce PSD va veni cu candidaţii pentru sectoarele 2 şi 5, însă decizia nu este încă finală.

PSD atacă în fieful lui Piedone

La Sectorul 1 deja şi-a început campania liderul PNL Sector 1, George Tuţă, însă a fost vehiculat şi numele liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, însă acesta a anunţat deja că nu doreşte o candidatură la sector, proiectul său fiind pentru Capitală.

La Sectorul 5 este vehiculat de unii numele prefectului PSD Rareş Hopincă. Este un candidat cu greutate, pentru că funcția de prefect i-a oferit o largă vizilibitate în ultima perioadă. Nu e sigur însă că prefectul Capitalei va candida împotriva lui Piedone și dacă nu cumva el va fi candidatul PSD la Sectorul 1 dacă social-democrații vor solicita acest sector.

În privinţa medicului Cătălin Cîrstoiu, acesta nu se va înscrie în niciun partid şi va candida ca independent susţinut de cele două partide, au mai precizat sursele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.