Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere unui candidat PNL să se retragă din cursa pentru primărie

psd sigla

Liderii organizaţiei din Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) au adresat, luni, un apel către co-preşedintele filialei teritoriale a Partidului Naţional Liberal (PNL), Cătălin Flutur, să îşi retragă candidatura la Primăria Botoşani, se arată într-un comunicat al PSD, transmite Agerpres

Social-democraţii vor ca Flutur să urmeze exemplul candidatului liberal de la municipiul Ploieşti, Andrei Volosevici şi să îşi retragă candidatura, ca urmare a faptului că este cercetat penal de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în mai multe dosare privind activitatea sa anterioară de la Primăria municipiului Botoşani. 

Social democraţii au făcut trimitere la criteriile de integritate ale PNL, conform cărora acest partid nu va propune candidaţi urmăriţi penal pentru fapte de corupţie. 

"PSD Botoşani consideră că PNL ar trebui să îi trateze pe botoşăneni cu aceeaşi măsură cu care îi tratează pe ploieşteni sau alţi alegători din această ţară. Botoşănenii nu sunt mai prejos decât alţi alegători. Deci, dacă liberalii aplică criterii de integritate în alte municipii, cum este şi Ploieşti, ar trebui să facă la fel şi în Botoşani. Onoarea este singurul lucru care i-a mai rămas domnului Flutur, după ce a devenit suspect în mai multe dosare de corupţie. De aceea, PSD Botoşani consideră că acesta ar trebui să facă un gest de onoare şi să se retragă din competiţie, la fel cum a făcut colegul său Andrei Volosevici la Ploieşti", se arată în comunicat. 

Cătălin Flutur are calitatea de suspect într-un dosar de corupţie, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.