Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD conduce jocul politic - ce ar face Traian Băsescu în locul social-democraților: 'Mai sunt câteva luni până la alegerile la termen'

Facebook
basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, referindu-se la votul privind învestirea Guvernului Cîțu, că social-democrații sunt cei care fac jocul politic. ”În locul PSD eu aș învesti guvernul Cîțu”, a susținut Băsescu, ironic.

”În momentul de față, conducătorul jocului politic este PSD. Ei vor decide în sediul central care e pasul următor. Personal cred că nu vor susține ideea de anticipate până la capăt chiar dacă aparent ar fi tentați să o facă. (...) În locul PSD eu aș învesti guvernul Cîțu ca să am de ce să-l dau jos peste două săptămâni. (...) Mi se pare perioada asta de instabilitate într-un moment extrem de prost. Mai sunt câteva luni până la alegerile la termen.

Probleme pentru PNL: organizatorii protestelor din Piața Victoriei, protest la ușa unui ministru liberal

Vă rog să vă dați seama ce înseamnă forța României de a negocia într-un moment dificil la Bruxelles, nu numai din punct de vedere al României, ci în care liderii UE nu reușesc să aibă un acord pentru contribuția la bugetul Uniunii pentru perioada 2021-2027. (...) Am văzut prea multe ca să îmi spuneți cum e privit un guvern interimar.

După părerea mea este un moment nefericit să creezi artificial condiții pentru lipsă de stabilitate pentru că nu este o necesitate politică, a fost o ambiție politică”, declarat Traian Băsescu.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți, că social-democrații vor vota împotriva Guvernului Cîțu.

"Vom face ce am spus și înainte. Vom merge la vot, vom vota împotriva Guvernului Cîțu. Vom merge în sală și vom vota împotrivă și vom vedea cu atenție dacă PNL respectă deciziile CCR, dacă își vor vota propria propunere", a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.