Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD dă semnalul deschiderii către europeni

stiripesurse.ro
Victor Negrescu

Partidul Social Democrat dă semne de reformă. După ultimele discuții din ședințele CEx PSD, a început vremea deschiderii către partenerii europeni. Primul lider PSD care dă semnalul deschiderii către stânga europeană este fostul ministru Victor Negrescu prin participarea la Conferința Internațională organizată de Partidul Socialiștilor Europeni cu ocazia Congresului social democraților germani.

Vezi și: Un fost judecător de la CCR îl CONTRAZICE pe Klaus Iohannis, care vrea asumarea Guvernului pe legea bugetului: 'O premieră neconstituțională'

“La Berlin, la Congresul social democraților germani. Este timpul ca stânga românească să iasă din izolare, să participe cu încredere la discuțiile purtate la cel mai înalt nivel și să își adapteze doctrina la noile tendințe politice și așteptări sociale.

Am susținut și voi susține mereu nevoia de deschidere a Partidului Social Democrat. Drumul a început.

Prima zi a Congresului SPD începe ca de obicei cu o conferință internațională. Alegerile interne au generat un rezultat greu de anticipat prin victoria obținută de reprezentanții curentului de stânga, Norbert Walter-Borjans and Saskia Esken, iar viitoarea direcție a SPD poate avea un impact semnificativ asupra coaliției de guvernare.

Astăzi, în prezența a numeroși lideri europeni discutăm despre viitorul stângii europene în sediul SPD - Casa Willy Brandt.” a explicat pe Facebook reprezentantul PES activists România, Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.