Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguta Vasilescu: Vom organiza un miting de protest faţă de cei care nu înţeleg forţa votului

popice

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, luni seară, la România TV că a fost aprobată cererea PSD de organizare a mitingului de duminică. Ministrul susţine că nu este un miting pro-PSD, ci un miting de protest faţă de abuzuri. De asemenea, aceasta a adăugat că pe 9 decembrie, la aceeaşi oră, vor avea loc mitinguri în mai multe oraşe din ţară. Olguța Vasilescu a subliniat faptul că la acest miting nu sunt aşteptaţi doar membri şi susţinători ai PSD, ci şi cei care se regăsesc în devizele manifestaţiei.


"Rămâne bătut în cuie, a fost aprobată cererea PSD de organizare a acestui miting, diferenţa dintre noi şi ceilalţi e că protestăm respectând legea, îi aşteptăm nu doar pe PSD-işti, ci şi pe alţi craioveni, având în vedere ca nu e un miting pro-PSD. Nu trebuie să convingem pe cineva de forţa PSD în judeţul Dolj, nici să convingem ceea ce a însemnat administraţia PSD: s-a construit cel mai mare spital, cel mai frumos stadion, ne mândrim.

Percheziții SÂNGEROASE în România: Un polițist se află în stare critică, după ce a fost tăiat cu SABIA de un INTERLOP


Vom organiza un miting de protest faţă de cei care nu înţeleg forţa votului, un guvern nevotat de nimeni şi pus de stradă, aşa cum a fost Guvernul Cioloş care tocmai pentru că nu a reprezentat pe nimeni, că nu a răspuns în faţa nimănui nu a făcut nimic la guvernare, câştigând titlul de guvernul 0, protestăm împotriva abuzurilor. Nu l-am văzut nici pe Portocală plătind în vreun fel pentru abuzuri, va ieşi cu o pensie foarte mare şi nu va fi deranjat, nu vom vedea nicio Claudia Roscu, care a anchetat oameni prin hoteluri, doar mutată la alt Parchet unde va face mult rău...cei care au greşit trebuie să plătească. Nu poţi pe aceeaşi lege pe care una intră la închisoare pentru că a văruit blocuri să-şi facă oraşul mai frumos, iar altul devine preşedinte, deşi a făcut acelaşi lucru şi vine să dea lecţii de moralitate din cele 6 case luate cu acte false, ajunge şi cu plânsul multora pe la înalte porţi care nu fac altceva decât să arunce cu noroi în România", a spus ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Dublu limbaj la PSD: Cum este răsplătit statul paralel. Bani grei de la buget în 2018

Lia Olguţa Vasilescu a spus că se aşteaptă ca la acest miting să iasă în stradă peste 25.000 de protestatari.

"V-am dat foarte multe exemple de abuzuri şi mai avem foarte multe pe care le vom da la acest miting pe care ne aşteptăm să-l organizăm destul de bine, protestam împotriva tuturor lucrurilor care rulează peste tot de 2 zile. La aceeaşi oră, în mai multe oraşe din ţară vor avea loc mitinguri, suntem doar primii care ne-am anunţat. Este un partid foarte unit. Premierul nu cred ca este cazul să participe la miting deoarece nu e pro-PSD, e miting de protest la care nu sunt aşteptaţi doar membrii de partid, toţi care se regăsesc... Vor fi mai mult de 700 ... faţă de cel al PNL... vom scoate mai mult, cred că oamenii vor veni singuri la miting, nu trebuie să-şi asume cineva că face efort, peste 25.000, nu ştiu să vă spun, întrebati ceilalţi lideri", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.