Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD-iştii se simt discriminaţi: 'toate legile sunt în favoarea lor'

psd sigla

PSD-iştii se simti discriminaţi. Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a început să creadă că bărbaţii sunt discriminaţi, în condiţiile în care toate legile se îndreaptă numai spre drepturile femeilor.

'Am înţeles că la 25 noiembrie va fi Ziua Internaţională de luptă împotriva violenţei asupra femeilor, ştiu că în societatea noastră din cauza lipsei de cultură şi educaţie se mai întâmplă şi lucruri de genul ăsta în familie, dar eu am cunoscut extrem de mulţi bărbaţi care erau terorizaţi de femei. Ca bărbat vreau să vă spun un singur lucru şi ca membru al Parlamentului: absolut toate legile se îndreaptă numai spre drepturile femeii. În momentul ăsta încep să cred că deja suntem discriminaţi. Am fost coiniţiator al proiectului pentru Ziua Bărbatului şi acest proiect a picat cu brio', a afirmat senatorul Niculae Bădălău, conform Agerpres.

În final, el a recunoscut faptul că procentul de reprezentativitate al femeilor social-democrate pe listele privind alegerile din 2016 a fost stabilit la 30%, dar spune că şi în acest caz consideră că ar trebui să existe egalitate şi 'femeile să se impună ca şi bărbaţii pentru un astfel de loc', nu printr-un procent de reprezentativitate pe liste.

La conferinţa de presă a PSD Giurgiu a mai participat preşedintele organizaţiei municipale de femei a PSD Giurgiu, Petronela Săndulescu, şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Cristian Marciu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.