Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD refuză să aibă un consilier în MAI: Mesajul lui Liviu Dragnea

Liviu_Dragnea_la_Consiliul_National_al_PSD_(10776720636)

Partidul Social Democrat nu este de acord să aibă un consilier la Ministerul Afacerilor Interne, a declarat miercuri preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

"Am înţeles că l-au pus la Ministerul de Interne pe un domn de care se spune că e PNL. O să ne uităm cu foarte mare atenţie. (...) Cred totuşi că premierul Dacian Cioloş ar trebui să ia în seamă ceea ce spunem noi. E vorba şi de imaginea lui şi de consecinţe. Întâlniri şi discuţii cu liderii partidelor. Cred că domnul Tudorache poate chema la întâlniri subordonaţi din Ministerul de Interne, nu preşedinţi de partide. Premierul Dacian Cioloş a făcut un demers de bună credinţă, eu aşa l-am apreciat, fiind conştient şi dumnealui de suspiciunea care e deja publică în privinţa domnului Tudorache, respectiv despre influenţa reciprocă sau comunicarea dintre dumnealui şi PNL. A propus ca din partea fiecărui partid să fie la MAI un consilier. Noi nu suntem acord cu aşa ceva. Noi nu vrem să punem paznici de la partid la un ministru. Ne uităm la activitatea lui, dacă omul e corect o să fie foarte bine, dacă nu, o să reacţionăm foarte, foarte dur", a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD, potrivit agerpres.ro.

Rechizitoriu DNA: 'Manual de șpagă', găsit la medicul ORL de la Spitalul Militar


El a precizat că a discutat pe această temă cu premierul Dacian Cioloş. 

"M-a sunat domnul Dacian Cioloş chiar ieri dimineaţă, înainte să anunţe. Mie mi s-a părut un demers de bună-credinţă, civilizat. Probabil că i-a sunat pe toţi preşedinţii de partide, să nu aflăm din presă. Oricum, i-am spus că nu era un mare secret. Toată lumea ştia demult că domnul Tudorache vrea să ajungă la MAI. Şi, în coincidenţă, domnul Tobă a trebuit să plece. Nu a ieşit cu plagiatul, a apărut o problemă penală şi locul s-a eliberat", a susţinut preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.