Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD-ul e făcut praf: 'Să vă fie ruşine'

psd sigla

PSD-ul e în război total cu un fost membru. Mircea Geoană, prin intermediul vicepreşedintelui PSRO, îi face praf pe foştii lui colegi. În cadrul unui comunicat de presă, fostul şef al social democraţilor dă de pământ cu PSD-ul. "Rușine, PSD! Parlamentarii Partidului Social Democrat au făcut un gest de dispreț total față de angajații români și au demonstrat că în timp ce au guvernat au făcut numai promisiuni electorale pe care știau că nu doresc să le ducă la bun sfârșit. Practic, în comisiile parlamentare, deputații și senatorii au votat împotriva amendamentului depus de P.S.RO prin care ceream majorarea salariului minim, un gest care avea scopul de a crește nivelul de trai al milioanelor de români care pun ban pe ban pentru a-și asigura nevoile zilnice de bază.

Citeşte şi: Se încing spiritele! Turcia avertizează Rusia: Răbdarea noastră are limite

Partidul Social Românesc a propus, prin amendamentul depus, ca salariul minim pe economie să crească, începând cu 1 ianuarie 2016, de la 1.050 lei la 1.100 lei, urmând ca odată la 6 luni să se mai producă o majorare până se ajunge la cuantumul de 1.200 de lei. În acest fel, P.S.RO a dorit ca românii să acopere mai ușor cheltuielile de zi cu zi, de la cele cu hrana la cele cu plata facturilor.

Citește și: Putin cere armatei să acționeze extrem de dur dacă mai sunt atacați în Siria, cu trimitere la Turcia

Prin votul negativ pe care l-au dat, parlamentarii PSD au demonstrat că Partidul Social Democrat nu mai este un partid de stânga, ci unul populist. Acest fapt este demonstrat și de promisiunile făcute de Guvernul Ponta, prin care anunțau o creștere a salariului minim pe economie la 1.200 de lei începând cu 1 ianuarie 2016. Acest lucru a fost respins de Guvernul Cioloș, iar în comisii deputații și senatorii PSD au refuzat categoric orice majorare a salariului minim pentru români.

Citeşte şi: Veste PROASTĂ înainte de sărbători: Leul e în cădere liberă

„Gestul acestora arată în mod evident că Guvernul Ponta a plantat anumite promisiuni electorale în concepția colectivă, fără a avea însă nici cea mai mică intenție de a le materializa și numai pentru a-i amăgi pe români. Disprețul față de cei care trăiesc din salariul minim este mare în rândul celor care, până acum, se dădeau ca fiind de stânga, dar care, acum, au demonstrat că nu au niciun interes în a apăra cetățenii români și a repara nedreptățile sociale”, a declarat Răzvan Condurățeanu, vicepreședinte al Partidului Social Românesc.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Mircea Băsescu: DNA cere pedeapsa maximă / UPDATE

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.