Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vinde iluzii deșarte.

PNL nu va participa la scamatoria PSD de dragul unui loc călduț în Parlament! PNL este un partid responsabil, în timp ce PSD urmărește amăgirea românilor.

PSD vinde iluzii deșarte. Orice mărire salarială, pe un fond de îndatorare și lipsă de investiții, conduce la creșterea poverii pentru tineri.

Pentru a vă da seama de gravitatea situației, reamintesc că PSD a fost 3 ani la guvernare. A avut o majoritate solidă în Parlament. Ar fi putut adopta orice lege dorea. În toți acești ani, PSD-iștii, nu au tăiat taxe, ba chiar au introdus - taxa de stâlp, supra-aciza la combustibil, impozitul pe bacșiș, nu au mărit salarii și nici nu au acordat mai mulți bani profesorilor și nici medicilor.

content-image

Acum vin cu două iluzii pentru oameni care așteptă și merită decență și bunăstare pe termen lung. PNL nu a participat la această fățărnicie.  În plus, acțiunea din Parlament a PSD-ului este una ILEGALĂ - se încalcă legea responsabilității fiscal-bugetare care interzice majorarea cheltuielilor de personal sau a pensiilor în sectorul bugetar cu 6 luni înainte de expirarea mandatului Guvernului (art. 17, alin 1), respectiv înainte de alegeri.

Nici medicii, nici profesorii nu-și doresc cadouri otrăvite. Întreaga Românie are nevoie de soluții sănătoase, predictibile și stabile. PNL susține o Lege corectă a Salarizării Unitare care să fie aplicabilă pe termen lung bugetarilor și care să taie acestora dependența de interesul electoral al politicienilor.

PSD nu a dat un vot pentru profesori și medici, a dat un vot pentru a-și securiza un fotoliu în viitorul Parlament. Am încredere că cetățenii vor înțelege care a fost miza reală a partidului condus de condamnatul Liviu Dragnea.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.