Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG a reuşit primul succes în Ligue 1 cu doi jucători mai puţin şi cu un gol marcat în minutul 93

www.agerpres.ro
Bayern - PSG

Campioana Franţei, PSG, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Metz, într-un meci restanţă din prima etapă a Ligue 1, potrivit news.ro.

Golul a fost marcat de Draxler, în minutul 90+3, când gazdele evoluau cu doi jucători mai puţin, după ce Diallo a fost eliminat, în minutul 65, pentru al doilea cartonaş galben, iar Bernat s-a accidentat, în minutul 86, iar antrenorul Tomas Tuchel epuizase cele trei momente de întrerupere la care avea dreptul pentru a efectua schimbări.

Di Maria a centrat, portarul Oukidja a respins în faţă, până la Draxler, care a marcat cu capul.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

De la gazde au lipsit numeroşi jucători, suspendaţi sau cu probleme medicale, Neymar, Paredes, Kurzawa, Kehrer, Verratti, Mbappe şi Florenzi.

Acesta este primul succes al parizienilor, în trei meciuri jucate în acest sezon, după înfrângerile cu Lens şi Olympique Marseille. În urma acestui rezultat, PSG a urcat pe locul 15, cu trei puncte, iar Metz ocupă locul 18, fără niciun punct.

Lider este echipa AS Monaco, cu 7 puncte, urmată de Rennes şi Lens, cu acelaşi număr de puncte, şi de Saint-Etienne, cu 6 puncte, din 2 meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.