Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pugilista Nicola Adams, dublu medaliată cu aur la Olimpiadă, și-a anunțat retragerea

Pugilista Nicola Adams (37 de ani), dublu medaliată cu aur la Olimpiadă și deținătoare a titlului WBO, și-a anunțat retragerea din lumea boxului, potrivit Mediafax.

”Am fost avertizată că orice impact pe care ochiul meu îl va mai suferi va conduce cel mai probabil la stricăciuni ireparabile și la o pierdere permanentă a vederii. Sunt foarte onorată că am reprezentat Marea Britanie. Faptul că am câștigat aurul olimpic de două ori și apoi centura WBO este un vis devenit realitate. Însă aceste lucruri nu s-au petrecut fără a lăsa urme pe corpul meu”.

Vezi si: A început epurarea în Guvern: copiii fruntașilor PSD și-au luat zborul + Ludovic Orban și-a numit șeful Cancelariei Prim-Ministrului

Nicola Adams și-a încheiat cariera în boxul profesionist fără nicio înfrângere, cu un total de 5 victorii și o remiză. Ea a intrat în boxul profesionist la vârsta de 35 de ani, însă cariera la amatori a fost cea care i-a adus celebritatea.

A câștigat în două rânduri aurul olimpic. Prima dată a capturat medalia de aur la Olimpiada de la Londra, din 2012. Patru ani mai târziu, a reușit din nou această performanță la Olimpiada de la Rio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.