Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Punerea în vânzare a biletelor pentru Woodstock 50 a fost amânată din cauza lipsei unei autorizații

wikipedia
Woodstock Music & Arts Festival

Punerea în vânzare a biletelor pentru Woodstock 50, evenimentul care marchează 50 de ani de la prima ediție a celebrului festival de muzică Woodstock, a fost amânată din cauza lipsei unei autorizații, relatează rollingstone.com, potrivit Mediafax.

Biletele urmau să fie puse în vânzare pe 22 aprilie, însă publicațiile Billboard și Variety au scris că data a fost amânată, fără ca motivul să fie făcut public. Cele două reviste au scris că decizia a fost luată din cauza lipsei unei autorizații de organizare a evenimentului din partea Departamentului de sănătate al statului american New York.

"Reprezentanții Departamentului de sănătate încearcă să determine dacă pot emite un permis care să permită punerea în vânzare a biletelor", a afirmat Tim O'Hearn, administratorul districtului Schuyler, care este responsabil oficial și pentru Watkins Glen, locul de desfășurare al evenimentului aniversar.

Citește și: Scott Speer a fost arestat pentru incendierea locuinței, după ce a avut o dispută violentă cu soția sa

Cofondatorul Woodstock Michael Lang a negat zvonurile potrivit cărora ediția aniversară a festivalului urmează să fie anulată.

Woodstock 2019 va avea loc între 16 și 18 august, la Watkins Glen, în statul american New York. Zona se află la aproximativ 185 de kilometri la nord-vest de locul unde s-a desfășurat ediția din 1969 și unde, în prezent, se află muzeul Bethel Woods Center for the Arts. Capetele de afiș vor fi rapperul Jay-Z, trupa The Killers și foștii membri ai trupei Grateful Dead, reuniți în formula Dead & Company.

Festivalul de la Woodstock a avut loc între 15 și 17 august 1969 și a avut un public de peste 400.000 de spectatori. Evenimentul a mai avut parte de ediții aniversare, în 1979, 1989, 1994, 1999 și 2009. Un concert separat va fi organizat chiar în locul inițial de desfășurare, tot anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.