Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Quentin Tarantino plănuiește să regizeze și partea a treia a filmului 'Kill Bill', estimând că filmările vor începe peste cel puțin trei ani

humbyvaldes.com
Quentin Tarantino

Quentin Tarantino a dezvăluit că vrea să realizeze filmul "Kill Bill - Volumul 3", estimând că filmările vor începe peste cel puțin trei ani, anunță Daily Mail, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Quentin Tarantino a dezvăluit că un al treilea film din seria Kill Bill este ”cu siguranță în cărți”, deocamdată se pregătește pentru cea de-a zecea peliculă de lung metraj din cariera sa de regizor.

Regizorul în vârstă de 56 de ani, a povestit într-un interviu realizat de Andy Cohen, la Radio SiriusXM, că s-a întâlnit recent cu vedeta din rolul principal al seriei, Uma Thurman, și că deja și-au făcut o idee despre cum va arăta filmul. „Am fost la un restaurant japonez foarte fain. Se lăuda cu mine, iar eu mă lăudam cu ea. A fost o noapte minunată", a povestit regizorul.

Câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction", în 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp Fiction" şi "Django Unchained", Quentin Tarantino este regizor, scenarist, producător şi chiar actor în filmele sale.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

Deşi este acuzat de critici că promovează violenţa, opera sa cinematografică nu a încetat să entuziasmeze publicul. Peliculele sale "Profesioniştii crimei/ Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Jackie Brown", cele două lungmetraje din seria "Kill Bill", "Maşina morţii/ Death Proof", "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" și "Django dezlănţuit/ Django Unchained" au devenit filme de referinţă ale cinematografiei mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.