Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radioul lui Cozmin Gușă, EXCLUS de pe YouTube: 'Probabil că mișcarea cancel culture nu poate fi (încă!) bătută'

Gușă

Radioul lui Cozmin Gușă, GOLD FM, a rămas fără cont de YouTube de joi seara. Gușă susține că totul i s-ar trage de la reclamațiile solistei Angela Gheorghiu, pe care a criticat-o în ultimele zile. Solista Angela Gheorghiu a făcut o serie de declarații controversate despre artiști legendari din România: „Despre Enescu știu doar că în America a cântat o dată la New York, a înlocuit un dirijor, pe Toscanini, la Carnegie Hall. L-a înlocuit, deci nu l-a invitat nimeni initial pe el. Și după aceea a fost a doua oară. Deci de două ori, cu două ori nu faci carieră, da?”, a spus soprana, care a vorbit și despre o altă legendă a muzicii populare. „Nu poți să spui că Maria Tănase a fost și a cântat la New York. Artiștii de muzică populară nu cântă în săli mari. Cântă doar la comunitățile de români. Și cântă în restaurante. Sau în mici săli pe care reușesc ei să le închirieze. Trebuie spuse lucrurile pe nume. M-ați înțeles ce vreau să spun?”, a mai spus Angela Gheorghiu (mai multe aici).

Precizarea lui Gușă

„Unde puteți viziona fluxul video GOLD FM?

După cum ați observat de joi seara, YouTube a desființat (complet!) contul GOLD FM, în urma reclamațiilor solistei Angela GHEORGHIU, care s-a simțit ofensată c-am taxat-o în urma atacului ei halucinant la adresa lui George Enescu, Ciprian Porumbescu și Maria Tănase. Evident că ce-a făcut YouTube excede mult chiar propriile lor reguli, am contestat pe multiple planuri, dar probabil că mișcarea CANCEL CULTURE nu poate fi (încă!) bătută de canale naționale, cum e GOLD FM. Vom mai vorbi despre asta.

Așadar, de mâine ne puteți urmări video pe noul canal GOLD FM BACKUP ( https://m.youtube.com/channel/UCujaA9ZHmwkdBEFfUP07ptQ ), pe Facebook ul radioului, plus pe alte platforme ale partenerilor noștri pe care le vom anunța pe parcurs (sau le veți putea găsi căutând GOLD FM VIDEO).

Bineînțeles, toți fanii noștri ne pot urmări pe 96,9 MHz în București și județele din jur, sau pe internet căutând GOLD FM LIVE.

Cu România pe tricou, ca să fiți mai deștepți în fiecare zi!”, a precizat Gușă, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.