Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, despre atacul lui Mihai Neamțu la adresa lui Barna: 'Se vedea pe fața lui că e venit la întâmplare, cu două numere mai mari la sandale'

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, la B1 Tv, criticile virulente pe care i le-a adus Mihail Neamțu lui Dan Barna, liderul USR.

„Cum credeau unii în Dan Barna ăsta la un moment dat... Tot felul de corporatiști din aceștia, care, tot așa, se informează de la prieteni într-adevăr, mai citeau unii Dilema Veche când mai apărea, îl considerau pe Dan Barna ăsta un Churchill!? El era, se vedea pe fața lui, unul venit așa din întâmplare, cu două numere mai mari la sandalele acelea. Ce să facă, mă, Dan Barna? Le-am și spus atunci... oameni serioși, jurnaliști din ăștia, domnul Iolu, de exemplu, mare jurnalist de opinie, care tăia și despica pe rețelele sociale, cu Dan Barna în sus... Cum vă puteți atașa, bă, de asemenea personaje? Voi n-ați citit nimic în viață? N-aveți niciun pic de intuiție? Nu întrepătrundeți, așa, n-aveți niciodată un moment să vă treacă prin minte, așa, o idee, să vă străfulgereze la un moment dat, să spuneți, bă, tată, fii atent ce m-am gândit aseară, dar dacă ar sta lucrurile așa, a mai fost un precedent pe la `44 sau în Războiul din Vietnam... nu știu, să faceți așa o paranteză? Nimic! Venea un d-ăsta acolo, spunea două vorbe, mânca ceva, vă dădea și vouă să vă băgați în buzunarele acelea pentru sosuri niște chifteluțe și le luați de bune, nu? Mi se pare uluitor!”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

PROBLEME în teste pentru un vaccin chinezesc anti-Covid-19 - Este INUTIL pentru o anumită categorie de persoane

Confruntat cu acuzații că și-ar fi primit pe bună dreptate eticheta de partid „neomarxist” și că actuala conducere încearcă înlăturarea vocilor disidente, USR se scaldă în tot mai multe scandaluri politice, iar unul dintre cele mai recente este reprezentat de episodul în care Dan Barna a țipat autoritar la Ana Ciceală.

„Deci ăsta l-a făcut muci... «„atât al USR, cât și al dreptei, acest gropar absolut! Cum e cu putință ca această nulitate absolută, când noi ne toceam cotele pe la universitățile străine” – nu noi, domnul Neamțu – «Barna făcea dealuri cu baronii PSD sau PNL. Făcea bani pe schema această a fondurilor europene. Făcea bani, ducându-și ba soția, ba sora pe coclauri europene pe banii dumneavoastră» – aici, banii noștri, nu ai lui Neamțu – „Barna făcea afaceri cu PSD local, cu PNL local, când eu mă băteam cu PSD central”. Asta n-am remarcat-o, în fine. „Vine Barna să ne spună nouă ce să facem. Câtă nesimțire, cât tupeu pe acest individ, care nu știe să lege două propoziții. Acest personaj aterizat din Matrix vine să îmi spună mie ce să fac”. În sfârșit, iată un intelectual în România, care vorbește sincer, deschis și așa și trebuie să se întâmple, nu să le ții pe toate pentru tine, ca să pari tu de pe altă planetă. Nu, așa trebuie să vorbești cu mârlanii! Din punctul nostru de vedere, evident, este o ieșire oportună, poate ușor tardivă, dar oportună, totuși”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.