Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu, după gafele în serie ale Guvernului Dăncilă: 'E clar că proştii au pus mâna pe ţară definitiv. Am ajuns mai rău decât în vremea lui Ceauşescu'

Radu Banciu

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu gafele repetate pe care le fac membrii Guvernului României.

"Ăsta e Valetin Popa! Să vă daţi seama pe ce criterii ajunge un cetăţean în România ministru al Învăţământului. E clar că proştii au pus mâna pe ţară definitiv. E clar că ne merităm soarta. Am ajuns mai rău decât în vremea lui Ceauşescu.

OFICIAL Ministrul Transporturilor a anunțat când va fi gata autostrada Sibiu-Piteşti

Într-adevăr, erau prigoniţi intelectualii şi atunci, dar măcar atunci exista un scop nobil, şi anume cel de al prosti cu intenţie toată ţară întocmai ca să nu ajungă să îi dea în cap clanului Ceauşescu. Şi în toate ţările comuniste se făcea la fel. Ăla era drumul evident al comunismului spre neprihănire, spre victoria finală, ei trebuia să îi dea la o parte cu orice mijloace pe cei care gândeau.

Dar astăzi ne-am făcut-o cu mâna noastră, nu era obligatoriu să votăm PSD, puteam să îl votăm pe Mihail Neamţu sau să îl facem preşedintele României pe MRU. Dau numele astea pentru că au fost totuşi 2 aristocraţi în politica românească chiar dacă au eşuat lamentabil. Dar din alte motive, nu pentru că erau idioţi sau analfabeţi funcţionali. Însă lumea a râs de ei şi a aruncat cu pietre după ei, cu bolovani, cu ouă, cu roşii şi azi îl avem pe Petrică Daea după care nu aruncă nimeni. Deci o ţară de analfebeţi, de mitocani, de mojici, asta e România de astăzi!", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.