Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor îl atenţionează pe Dacian Cioloş: 'Vreţi să avem o tragedie?'

www.agerpres.ro
radu tudor

Problemele imense de pe aeroportul Otopeni cu cursele celor de la Tarom au produs o panică imensă printre călători. Enervat de inerţia autorităţilor, jurnalistul Radu Tudor îl atenţionează pe premierul Dacian Cioloş. Sub titlul 'Domnule prim ministru, sunteti indiferent la dezastrul TAROM?', Radu Tudor îi transmite şefului de la Palatul Victoria să rezolve cât mai repede această problemă imensă.

Citeşte şi: SCANDAL MONDIAL după decernarea Premiului Nobel pentru Literatură: Scriitorii sunt REVOLTAȚI

"Trei incidente cu avioane ale companiei Tarom in ultimile 24 de ore ma determina sa reiau un semnal de alarma pe care-l trag in legatura cu aceste probleme. Avioanele Tarom au frecvente probleme tehnice, intarzieri la decolari si aterizari, multe din aceste incidente repetandu-se ingrijorator in ultimul an.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul jafului lui Kim Kardashian: Ce detalii o dau de gol pe vedetă

Inteleg ca noul Director General Tarom este un inginer de aviatie – Plaveti parca se numeste – iar ministrul transporturilor Sorin Buse ar fi si el un soi de specialist in transporturi care abia a venit in functie si ar vrea sa plece in politica dupa doar 3 luni. Doi tehnocrati numiti de premierul Ciolos contribuie impasibili prin incompetenta lor la dezastrul Tarom. Vazand tot soiul de preocupari ale Guvernului, intreb : domnule prim ministru Dacian Ciolos, vreti sa avem vreo tragedie cu un avion Tarom pina cand vor lua oamenii dvs o masura concreta cu managementul si departamentul tehnic al companiei aeriene?", a scris Tudor pe propriul blog.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.