Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafila s-a resemnat în privința candidaturii la prezidențiale: Când nu mai eşti inclus într-un sondaj de opinie, dintr-o dată interesul dispare

Facebook
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, referindu-se la o posibilă candidatură la prezidenţiale, că între timp lucrurile ”s-au stins” pe acest subiect şi că, atunci când nu mai eşti inclus în sondaje, dispare şi interesul pentru o asemenea întrebare.

„Întotdeauna am spus că o candidatură la prezidenţiale nu reprezintă proiectul meu de viaţă. Vedeţi că lucrurile în timp s-au stins din acest punct de vedere. În momentul în care nu mai eşti inclus într-un sondaj de opinie, dintr-o dată interesul dispare pentru această întrebare”, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit news.ro.

Totodată, Rafila a explicat că nu el a solicitat să fie inclus în sondajele anterioare care măsurau încrederea în diverse personalităţi politice, precizând că munca sa la Ministerul Sănătăţii nu are legătură cu o potenţială candidatură prezidenţială.

„Nu m-am inclus eu în sondaje. Faptul că cineva are notorietate sau un grad înalt de încredere e un lucru bun. Ceea ce fac eu fac cu dedicaţie pentru locul în care lucrez şi asta nu are niciun fel de legătură cu o potenţială candidatură la preşedinţie”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, participă, sâmbătă, la Iaşi, la conferinţa organizată de Asociaţia de pacienţi Melanom România - “Inovaţia în Melanom 2023 – Împreună putem salva vieţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.