Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răfuială la SCENĂ DESCHISĂ - Un fost tenismen acuză că se cunosc patru pretinse cazuri de dopaj ale lui Agassi

www.tenisfame.com
Andre Agassi

Fostul tenismen Marcelo Rios, acum antrenor al echipei de Cupa Davis a statului Chile, susţine că ATP a acoperit patru cazuri de dopaj ale lui Andre Agassi, informează AFP, potrivit news.ro.

Întrebat de cazul de dopaj al tenismenului chilian Nicolas Jarry, Rios a criticat cu vehemenţă ATP, "cel mai mare rahat care există", într-un interviu pentru La Tercera.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

În vârstă de 44 de ani, fostul lider ATP, cu 18 titluri în palmares, dar fără să câştige vreun Grand Slam, a adăugat: "L-au prins pe Agassi de patru ori dopat şi l-au acoperit că era Agassi şi tenisul ar fi ajuns în zid. Sunt nişte rahaţi".

În autobiografia sa, apărută în 2009, Agassi a recunoscut că a fost dependent de metamfetamină o parte din cariera lui şi că a fost controlat pozitiv cu un drog puternic, în 1997. De asemenea, el a povestit cum a minţit ATP pentru a justifica acest control pozitiv şi pentru a evita cea mai mică sancţiune.

Însă Agassi nu a făcut dezvăluiri despre alte cazuri de dopaj.

Contactată de AFP, Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) nu a răspuns acuzaţiilor formulate de Rios.

Marcelo Rios este o persoană cunoscută pentru limbajul său vulgar. În 2018, el a fost amendat de ITF cu 2.500 de dolari, după ce a înjurat un grup de ziarişti înaintea unei întâlniri din Cupa Davis.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

Incidentul a avut loc la 31 ianuarie 2018, la o bază sportivă, înaintea întâlnirii cu Ecuador de la Santiago.

Fostul lider ATP a venit calm în faţa jurnaliştilor, s-a oprit, a ascultat prima întrebare şi apoi a răspuns înjurându-i pe ziarişti: "Cum spunea şi prietenul meu personal Diego Maradona, să o s..."

Asociaţia jurnaliştilor chilieni a trimis o plângere la ITF după acest incident, iar federaţia internaţională l-a amendat pe Rios cu 2.500 de dolari. Marcelo Rios a făcut apel fără succes la această decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.