Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank şi Mastercard lansează serviciul cashback în benzinăriile Rompetrol, prin care clienţii pot retrage numerar de până la 200 de lei

Raiffeisen

Raiffeisen Bank şi Mastercard lansează serviciul cashback în benzinăriile Rompetrol, prin care clienţii pot retrage numerar de până la 200 de lei, cu zero comision, anunță MEDIAFAX.

Raiffeisen Bank în parteneriat cu Mastercard lansează serviciul cashback în benzinăriile Rompetrol, prin care consumatorii care achiziţionează carburant, bunuri sau servicii în toate cele 156 de unităţi Rompetrol prin intermediul unui card Mastercard emis în România la terminalul POS Raiffeisen Bank, pot solicita retragerea de numerar, în limita a 200 de lei, cu 0% comision.

„Prin serviciul cashback (eliberare de numerar de la comerciant), lansat împreună cu Rompetrol, un client poate solicita în avans numerar în limita a 200 de lei, atunci când face cumpărături în benzinăriile Rompetrol şi plăteşte prin card, la POS Raiffeisen Bank. Raiffeisen Bank şi Rompetrol nu percep niciun comision pentru operaţiunile de eliberare de numerar realizate în staţiile Rompetrol. Se poate solicita cashback doar atunci când se face plata prin card pentru achiziţia de carburant sau a unui bun sau serviciu oferit în magazinul şi restaurantul Hei. Încurajăm clienţii să utilizeze mijloace electronice de plată, însă sunt situaţii când este necesar să dispui de mici sume în numerar”, explică Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail, Raiffeisen Bank.

Vezi și: Sondaj IRES: PSD are 3 procente în fața PNL în intenția de vot la parlamentare

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, a iniţiat în luna martie un proiect pilot care a inclus serviciul de cashback în staţiile proprii din Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu, iar în baza numărului de tranzacţii şi a feedbackului primit din partea clienţilor a decis extinderea rapidă a serviciului la nivelul întregii sale reţele de benzinării proprii.

„Majoritatea românilor folosesc cardurile şi instrumentele de plată Mastercard pentru a plăti online sau în locaţiile fizice. Cu toate acestea, uneori este nevoie să retragem numerar pentru anumite tranzacţii, cu precădere pentru cele care au loc în mediul rural, acolo unde o bună parte dintre comercianţi nu acceptă plata cu cardul, dar şi pentru alte tranzacţii, situaţie în care este necesar un drum în plus până la bancomat. Din păcate însă, în satele şi comunele din România, reţeaua de bancomate este mai puţin dezvoltată, aşadar, în astfel de cazuri, retragerea de numerar se poate dovedi a fi o operaţiune destul de dificilă.”, adaugă Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia.

Rompetrol operează în plan local o reţea de distribuţie carburanţi formată din 1.048 de puncte de comercializare, circa 210 de staţii GPL şi 8.000 de puncte de distribuţie butelii..

„Prin implementarea serviciului cashback le oferim clienţilor posibilitatea de a folosi terminalele de plată şi pentru retragerea de numerar de pe cardurile bancare, odată cu achiziţia de bunuri şi servicii din staţii“, completează Zhanibek Nugertayev, Director General al Rompetrol Downstream.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.