Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan - întrevedere cu ambasadorul Zuckerman: SUA - partener strategic esenţial pentru România

Guvern
turcan raluca

Statele Unite ale Americii sunt un partener strategic esenţial pentru România, afirmă vicepremierul Raluca Turcan, după ce miercuri a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

"L-am asigurat astăzi pe domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, că are în acest Guvern un aliat corect care va intra deschis în toate angajamentele comune", a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Ea subliniază că este important să existe "un dialog din ce în ce mai intens pentru a pune în practică orientările strategice rezultate din întâlnirea din august 2019 a preşedintelui Klaus Iohannis cu preşedintele SUA, Donald Trump".

"M-a bucurat susţinerea pe care ambasadorul Zuckerman a exprimat-o faţă de priorităţile Guvernului Orban: consolidarea statului de drept, sănătatea, educaţia, dezvoltarea infrastructurii. Avem o ocazie excelentă să extindem colaborarea dintre România şi SUA în numeroase domenii, în linia parteneriatului nostru strategic. Suntem profund recunoscători pentru contribuţia Statelor Unite la consolidarea democratică a României în ultimii 30 de ani, precum şi pentru sprijinul puternic acordat eforturilor de întărire a securităţii naţionale", a mai scris viceprim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.