Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Bruynseels: Oare și 'România normală' se va dovedi un eșec, pe măsura 'României, lucrului bine făcut'?

ramona ioana bruyseels

Președintele Klaus Iohannis, a declarat astăzi, la un eveniment organizat la Romexpo, de Liga Studenților Români din Străinătate, că ”miniștrii pe care PSD i-a perindat la Ministerul Educației nu au rezistat însă tentației păguboase de a face politici educaționale după ureche”. În plus, Klaus Iohannis a declarat că ”nivelul ridicat de analfabetism functional” ne plasează, din nefericire, pe ultimul loc în UE.

Prezentă într-o emisiune tv, Ramona Bruynseels a comentat aceste afirmații, felicitându-l pe șeful statului, ”pentru că a înțeles, în sfârșit, după 5 ani de mandat, care sunt problemele reale din sistemul de educație. Cu atât mai mult, cu cât președintele a inițiat proiectul ”România educată”.

Citește și: Aida Căruceru: 'Klaus Iohannis, candidatul-speriat-că-nu-prinde-turul-doi'

”Dar dle președinte, ce ați făcut în acești 5 ani, pentru a reduce absenteismul și abandonul școlar. Cum ați concretizat discuțiile din cadrul proiectului ”România educată”? Oare și ”România normală” se va dovedi un eșec, pe măsura ”României, lucrului bine făcut”?

Ce ați făcut în acești 5 ani, domnule președinte? Ce s-a întâmplat cu proiectul dvs ”România educată”? Președintele Iohannis nu a făcut nimic din toate acestea. El trebuia să se implice în proiecte, în anumite cauze, să adune în jurul său actori sociali, lideri politici, indiferent din partidul din care provin aceștia și împreună să demareze proiecte adevărate, ale căror rezultate să fie implementate”, a susținut Ramona Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.