Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ramona Ioana Bruynseels: Perioada asta de pandemie ne arată câtă nevoie are România de un RESTART

facebook.com
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels vine un mesaj special în Săptămâna Mare. Ea este de părere că această perioadă de pandemie ne arată câtă nevoie are România de un RESTART și le cere tuturor românilor să facă o analiză a ultimilor 30 de ani și să observe că multe lucruri rele s-au așternut în timp peste țară, lucruri de care trebuie să scăpăm și să reîncepem puternic lucrul pentru relansarea totală a țării:

”În Miercurea Mare, Mântuitorul nostru Iisus Hristos spunea, la ieşirea din templu: „Nu va rămâne piatră pe piatră să nu fie dărâmată”. Şi aşa s-a întâmplat.

Perioada asta de pandemie ne arată câtă nevoie are România de un RESTART. Şi în cazul nostru, simţim parcă tot mai mult că fiecare „piatră” din România trebuie întoarsă; că trebuie să schimbăm totul. TOTUL!

Abordarea noastră, implicarea, anumite părți ale felului nostru de a fi, obiceiurile nesănătoase care au distrus această națiune, politicienii care cu neștiință sau cu rea-credință au stricat mai mult decât au făcut.

Trebuie să ne dăm mâna şi să facem ceea ce trebuia să facem în ultimii 30 de ani, respectiv: să fim uniți, să ne respectăm pe noi înșine mai mult şi să nu mai permitem unora sau altora să ne distrugă încrederea, să ne îndepărteze de ceea ce noi suntem, să ne trimită copiii peste hotare.

Noi am greșit votându-i. Ei au greșit profitând de noi, fiind lacomi și nepăsători. Dar lucrurile se pot schimba. Şi schimbarea vine de la noi. În noiembrie sau când vor fi alegerile, să nu uitați ce simțiți în aceste zile. Să nu uitați nesiguranța, frica, deznădejdea, lipsa încrederii, furia, revolta, neputinţa. Să votați amintindu-vă de cele de mai sus și nu crezând încă o dată promisiunile lor, pe care le știm deja pe de rost.

În rest, vă doresc să petreceți Săptămâna Mare cu liniște și dragoste!”, a transmis Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.