Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raportul MCV și rezoluția PE împotriva României, trecute la și altele! Liviu Dragnea o spune clar: 'Temele mari sunt altele'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, la Parlament, înainte de publicarea raportului MCV și a adoptării rezoluției PE privind statul de drept din România, că „temele mari” din România sunt altele.

„Eu, ca un român simplu, dar nu umil, consider că pentru România temele mari sunt altele. Temele mari ale acestei țări sunt, au fost și vor rămâne dincolo de orice rapoarte și MCV-uri. Vorbim de sănătate, educație, infrastructură, agricultură, dezvoltare economică, venituri mai mari pentru români, reforma marilor sisteme, astea sunt temele, de care noi ne-am ocupat și am făcut și personal și instituțional apeluri permanente către dl Președinte de a lucra împreună, numai că le-am făcut degeaba”, a declarat marți, liderul PSD Liviu Dragnea, întrebat la Parlament cum va fi relația României cu UE după raportul MCV și rezoluția Parlamentului European, conform Mediafax.

Lovitură de teatru: Parlamentul European condamnă protocoalele din justiţie

Comisia Europeană va prezenta, marți, raportul MCV despre modificarea legislației în domeniul justiției, document care va ține cont și de cele două avize la Comisiei de la Veneția.

Parlamentul European a adoptat, marţi, proiectul de rezoluţie prin care exprimă preocupare privind modificarea legislaţiei penale şi judiciare în România. Textul rezoluţiei semnalează îngrijorarea Parlamentului European privind modificarea legislației penale și judiciare, avertizând că există riscul subminării independenței justiţiei și a acţiunilor anticorupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.