Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: 'Ar fi trebuit să cerem înlocuirea lui Rafila. Când urci un munte, nu poți ca unul să-ți agațe bolovani de rucsac' - VIDEO

Facebook
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a acuzat miercuri, la Digi24, că în problema certificatului verde la locul de muncă, ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, a stat cu ochii pe sondaje și nu cu ochii pe sănătatea românilor.

„A fost o lipsă de hotărâre și din păcate mișcarea anti-vaccinistă care a avut între 14 și 17 procente la începutul anului trecut a ajuns să contamineze tot mai mult și pe fondul promovării unor antivacciniști și pe fondul implicării unor fețe bisericești în această acțiune a reușit să cuprindă o masă mult mai mare. În momentul acesta sunt 52-48%, deci e foarte complicat în momentul acesta ca cineva să vină să își asume o astfel de acțiune”, a zis Rareș Bogdan, despre eșecul introducerii certificatului verde la locul de muncă.

Întrebat dacă ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a fost cel care s-a opus certificatului verde, liberalul a spus că electoratul PSD nu a vrut această măsură, iar Rafila „a jucat cu ochii la sondaje”. „Vă las pe dvs. să trageți concluziile. Electoratul PNL în noiembrie era de acord 80% cu certificatul verde, dar nu la locul de muncă în privat. Erau niște nuanțe, dar era de acord. În cadrul electoratului USR - 88%-90% (erau de acord), în cadrul electoratului PSD era de doar 50-52% pentru, restul erau împotrivă. Iar domnul Rafila a jucat cu ochii la sondaje și nu cu ochii la sănătatea românilor, din păcate”, a afirmat Rareș Bogdan.

Legat de criticile pe care i le-a adus Rafila liderului PNL Florin Cîțu, liberalul a comentat: „După această declarație, dacă ar fi existat o ședință de coaliție, ar fi trebuit să cerem înlocuirea dlui Rafila. Atunci când pornești la un drum, atunci când urci un munte, nu poți ca unul să-ți agațe bolovani de rucsac și celălalt să-ți pună piedică, pentru că vom cădea cu toții, ața se va rupe cu toți”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.