Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Hopincă, city manager: ”Organizăm primul Târg de oferte educaționale din Sectorul 5”

targ educational

Tinerii care se pregătesc să dea la facultate vor găsi răspunsuri la toate întrebările care îi preocupă, referitoare la parcursul academic, cu ocazia Târgului de oferte educaționale organizat, în premieră, în Sectorul 5, anunță city managerul Rareș Hopincă.

În cadrul evenimentului organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural Ștefan Iordache, centre universitare de renume din Capitală, precum Universitatea Politehnica din București, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Universitatea București, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, Academia de Studii Economice, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Universitatea Națională de Apărare “Carol I” și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” vor prezenta oferta educațională tinerilor absolvenți de liceu.

„Vă așteptăm marți și miercuri, între orele 11:00 - 16:00, iar joi, 18 mai, între orele 13:00 - 18:00, la The Ark, Strada Uranus nr. 150”, este mesajul lui Rareș Hopincă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.