Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație - Consilierii PNL s-au sucit din nou: votează termenul propus de Nicușor Dan

Consilierii generali ai PNL anunță faptul că vor vota orice termen va fi propus de primarul general Nicușor Dan, dar acesta trebuie explicat foarte bine. Practic, PNL s-a răzgândit din nou și nu țin cu dinții de suspendarea pe doar 3 luni a PUZ-urilor din Capitală, ci vor vota orice termen în care Nicușor Dan și aparatul de specialitate rezolvă problemele PUZ-urilor.

Citește și: LISTA miniștrilor care își țin la secret consilierii personali: transparență până se ajunge la oamenii șefului

„Suntem cei care l-au susținut pe Nicușor Dan și o facem în continuare. Îl susținem pe primar cu acest demers de a opri toate mizeriile care s-au făcut în dezvoltarea Bucureștiului pe baza unor PUZ-uri coordonatoare de sector aberante, care au conținut ilegalități. Pe baza acestor PUZ-uri pesediste s-au introdus în primării clanuri mafiote cu interese clare de a distruge Bucureștiul în interes de profit și atât. (...) Îl susținem pe primarul general și-i invităm pe colegii noștri să voteze suspendarea PUZ-urilor”, spune Diana Mardarovici, consilier general PNL.

Ea spune că liberalii l-au întrebat pe Nicușor Dan în cât timp poate rezolva aceste probleme.

„Nu e vorba de termenul în sine. Întrebarea e ce punem în loc? Primarul general ne-a comunicat că are nevoie de trei luni pentru a identifica problemele și UTR-urile în care sunt probleme. Vorbim despre parcuri, spații verzi și blocuri între case. Trei luni sunt necesare acestui demers, pentru a nu bloca dezvoltatorii de bună credință. Nu-i putem pune pe toți în aceeași oală. (...) În ceea ce privește termenul final, vă asigur că dacă ni se spune clar de cât timp e nevoie, noi vom vota ceea ce ne spune primarul general. Noi nu vrem să dăm termene nedefinite”, adaugă Mardarovici.

Ea critică funcționarii din PMB: „Toată primăria la muncă. Mă deranjează ideea că munca le întrerupe cafeaua”.

Mardarovici precizează că legea nu se poate aplica retroactiv, iar orice demers al CGMB trebuie să se aplice din momentul adoptării.

Consiliul General al Capitalei are vineri pe ordinea de zi suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2, 3, 4, 5 şi 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.