Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul infectării soțului Andreei Esca: Spitalul în care s-a spus că ar fi fost internat face precizări

Andreea Esca

După ce în presa tabloidă au apărut informații care spuneau că Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, se află internat, în stare gravă, în Spitalul Monza din Capitală, unitatea medicală vine cu precizări și dezminte acest lucru.

Vedeta la Pro TV, Andreea Esca, s-a infectat cu COVID, săptămâna trecută, după ce a participat la o petrecere în stațiunea Olimp, alături de alte personaje din lumea mondenă, la deschiderea unui hotel.

După ce în presa au apărut imagini de la respectivul eveniment și vestea că Andreea Esca ar fi contractat noul virus acolo a fost făcută publică, IPJ și DSP Constanța s-au autosesizat și fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia acelui eveniment.

Acum au apărut informații că Andreea Esca și-a infectat și soțul, pe Alexandre Eram, care ar fi ajuns, la Terapie Intensivă, în Spitalul Monza.

Citește și: Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei care vor beneficia de noile reguli .

"Ca urmare a mai multor articole apărute în presă, potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secția de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-COV-2 și pentru o corectă informare, Grupul Monza face următoarele precizări:

Grupul Monza deține în București trei spitale. Singurul spital în care au fost internați pacienți diagnosticați cu COVID-19 a fost Monza Metropolitan Hospital.

Spunem a fost, pentru că, de luni, 6 iulie, Monza Metropolitan Hospital și-a închis activitatea pentru tratamentul pacienților cu Covid-19. Se va relua activitatea normală, pentru pacienții non Covid, luni, 20 iulie.

De la începutul pandemiei, Monza Metropolitan Hospital a fost pus la dispoziția autorităților și a tratat peste 200 de pacienți infectați cu COVID -19 din toată țara.

Toți pacienții au beneficiat de tratamente adecvate și au fost foarte mulțumiți. În toată această perioadă s-a înregistrat un singur deces la un pacient cu multiple comorbidități.

De asemenea, de la începutul pandemiei celelalte două spitale ale Grupului Monza, respectiv Spitalul Monza și Centrul Medical Monza, și-au desfășurat activitatea medicală conform reglementărilor în vigoare și au tratat pacienți cu patologii non-Covid. Adresabilitatea spitalului este crescută și ne preocupăm să avem cât mai mulți pacienți mulțumiți.

Citește și: Raed Arafat reacționează după ce a fost amenințat cu moartea: Pe mine nu mă afectează deloc. M-am obișnuit

Asigurăm toți pacienții Grupului Monza de întreaga noastră preocupare și responsabilitate privind sănătatea lor și de cele mai bune servicii medicale.", se precizează în comunicatul spitalului Monza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.