Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RateHawk.com lansează o aplicație destinată agentiilor de turism

turism

RateHawk.com a dezvoltat o aplicaţie pentru mobil pentru agenţii de turism din România, care le permite acestora să rezerve hoteluri şi să gestioneze operaţiuni de pe telefonul mobil.

Clienţii corporativi ai serviciului pot şi ei să folosească aplicaţia - funcţionalitatea acesteia le permite să organizeze călătorii de afaceri integral, conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Utilizatorii aplicaţiei pot selecta şi rezerva hoteluri pentru clienţii lor, pot vizualiza informaţii despre rezervări, adăuga comentarii la rezervări, personaliza conturile online ale acestora şi găsi detaliile de contact ale managerului de cont şi ale serviciului de asistenţă. Succesiv, funcţionalitatea aplicaţiei va fi extinsă şi în timp aceasta va ajunge să ofere toate funcţiile sistemului, inclusiv capacitatea de a compara tarife, de a salva datele călătorilor, de a comanda transferuri şi chiar de a conversa pe chat cu serviciul de asistenţă.

Citește și: Analiza alegerilor parlamentare: Ziua în care victoria este de aur, iar înfrângerea este de argint

"Continuăm să inovăm sectorul turismului prin introducerea de soluţii noi şi produse de avangardă. Tehnologiile pentru dispozitive mobile sunt înglobate în numeroase sfere ale vieţii, uşurând mult operaţiunile cotidiene. Profesioniştii din sectorul călătoriilor trebuie să aibă la dispoziţie tehnologiile adecvate pentru a oferi clienţilor o asistenţă excelentă. Noua aplicaţie pentru mobil va simplifica munca agenţilor de turism şi o va eficientiza şi mai mult, ajutându-i să-şi servească clienţii oricând şi oriunde", a declarat Felix Shpilman, directorul general executiv al Emerging Travel Group, care gestionează RateHawk.

Aplicaţia RateHawk este disponibilă pentru utilizatorii platformelor iOS şi Android.

RateHawk este un motor inovator de rezervări hoteliere dezvoltat de echipa Emerging Travel Group. Misiunea RateHawk este cea de a oferi utilizatorilor cele mai bune preţuri pentru orice tip de cazare, oriunde în lume, fiind furnizate clienţilor peste 1,3 milioane de structuri de cazare la nivel global.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.