Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'RĂZBOI' între social-democraţi! Fost ministru PSD, atac la liderul 'Grupului de la Cluj': 'Este revoltător că astfel de oameni mai au tupeu să vorbească'

ioan rus

Ioan Rus, liderul "Grupului de la Cluj", fost ministru PSD, este contrat dus de Florian Bodog, el însuşi fost ministru al Sănătăţii în Guvernele Grindeanu şi Tudose. După ce Rus a afirmat că PSD promovează mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, Bodog îi aduce aminte fostului său coleg de partid, în prezent membru Pro România, de alte eşecuri profesionale.

CITEȘTE ȘI: Colesterolul, ucigaşul silenţios. Cum să îţi dai seama că ai probleme

"Am citit cu profund dezgust declarația de ieri a așa-zisului "lider" al grupului de tristă amintire "de la Cluj".

Aș vrea să spun două lucruri legat de acest subiect: când ai fost ministru în mai multe guverne, iar românii își aduc aminte de tine strict pentru declarațiile jignitoare și nu pentru activitatea și realizările tale, mai bine taci și nu pomenești nimic de mediocritate și eșec. Cu siguranță, față de toți cei mediocri, acest "lider" strălucește de undeva de sus, de unde voturile nu se câștigă ci se cumpără sau se distribuie probabil, pe unitate...

Pe de altă parte, îmi aduc aminte de intervențiile acestui grup de interese pe lângă primul ministru Tudose pentru a nu face anumite schimbări la spitalele din Cluj Napoca. Iar când ministrul sănătății a îndrăznit să-l refuze pe marele "lider", imediat a fost catalogat de acesta drept "cel mai slab ministru". Stau și mă întreb, oare ce a determinat acum acest nou atac mârșav la adresa foștilor săi colegi de partid din PSD? O fi fost iarăși refuzat de cineva?

Este revoltător că astfel de oameni - care și-au construit carierele politice nu pe valori și repere morale, ci strict pe ”combinații” transpartinice și interese mercantile - mai au tupeu să vorbească despre alții și încearcă să racoleze trădători de partid pentru a răsturna un guvern perfect legitim și cu rezultate dovedite", scrie Florian Bodog pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Medicina naturistă în alimentaţia zilnică: Alimentele care te scapă de pastile

Fostul ministru de Interne din Guvernul Năstase şi  ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, lider al așa-numitului Grup de la Cluj din PSD, Ioan Rus, a lansat miercuri un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și anunță noi plecări din PSD.

”Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene", a afirmat Rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.