Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc pune PNL la zid: Băieții ăștia au de plătit datorii vechi către bănci!

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fostul ministru PSD al Transporturilor, Razvan Cuc, spune ca nu este de mirare ca liberalii au atacat la CCR legea privind amanarea ratelor la banci.

„Nu e normal si nici nu inteleg de ce toata lumea este asa mirata ca PNL a atacat la CCR proiectul aprobat in Parlament privind ratele romanilor. Era mai mult decat previzibil ca asa vor face si asta pentru ca desi toate celelalte partide au votat, vedem acum ca PNL face singur nota discordanta. Practic PNL e singur si doar pentru el, nu pentru romani.

Baietii astia au de platit datorii vechi catre banci! N-am uitat ca in faimoasa noapte (noaptea alba a ordonantelor) una dintre acestea viza tocmai ajutorarea unei banci prin stergerea unei marii datorii a acesteia catre stat.

Somerul trezit peste noapte premier si gasca PNL-ista nu sunt deloc interesati sa o duca mai bine romanii in perioada de criza, ci doar de interesele proprii si de ce le dicteaza stapanii care i-au acaparat total.

Va dau un exemplu simplu: alte state reusesc sa aiba conditii mai bune si permisive la creditele imobiliare (EX: Franta asa cum reiese din comparatiea de mai jos), iar la noi cum iei o masura de ajutorare a romanilor, a cetatenilor care duc povara dobanzilor si comisioanelor sau zici ceva de o banca, nici macar nu apuca banca sa raspunda ca Orban e deja in poll position contestand de mama focului stresul la care saracile banci sunt supuse.

E ca in celebra vorba, a unui fost celebru domn: Nu e bine domnu’ Orban, nu e bine!!!”, a scris Cuc pe Facebook.

Vezi și: Scandal MONSTRU la ROMATSA. Un politruc a fost numit peste noapte șef în locul unui controlor de trafic cu experiență de peste 30 de ani (DOCUMENT) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.